Merkle

Merkle har siden deres opstart i 1964 etabeleret sig som et af verdens førende producenter af svejsemaskiner og svejseteknologi. De har vist deres kompetencer ved selv at udvikle og konstruere deres svejsemaskiner og svejseslanger fra bunden.

Alt dette bliver produceret på deres 7000 kvadratmeter fabrik i Kötz med 100 ansatte. 

Deres arbejdsfilosofi er at bruge deres erfaring inden for feltet på over 50 år til at udvikle moderne maskiner med tilhørende dele, som er af høj kvalitet, pålidelige og innovative.


Kühtreiber

Kühtreiber er et familie ejet firma fra Tjekkiet, som er specialiseret i produktion af svejsemaskiner såvel som udstyr dertil. Firmaet havde opstart i 1998, men med medarbejdere som har erfaring fra tilbage til 1985.

Firmaet startede på lokalmarkedet i Tjekkiet, men har nu udvidet leverancen til hele Europa såvel som enkelte lande i både Asien, Amerika, Australien såvel som Afrika.


Weldas

Hollandske Weldas producerer nogle virkelig gode handsker og svejsetøj. De har ry for at have den højeste kvalitet og de mest innovative produkter på området.  Vi er selv meget glade for deres handsker som nok er lidt mere bekostelige end de billige alternativer men til gengæld holder de meget længere. Weldas  produkterne er garanteret mod fabrikationsfejl.

Air Liquide

Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknologi og services til industrien og sundhedssektoren. Air Liquide er repræsenteret i 80 lande og har mere end 68.000 medarbejdere. Kernen af deres succes har lagt i oxygen-, nitrogen- og hydrogenflasker siden deres grundlæggelse i 1902.

Air Liquides har en ambition om at være førende i branchenved altid at levere den højeste kvalitet og agere ansvarligt, gennem deres medarbejderes engagement og opfindsomhed.


Elettro

Elettro er et firma med speciale i produktion af svejsemaskiner og batteri opladere. Firmaet startede i 1971 med at producere MMA svejsemaskiner og batteri opladere, hvorefter de udvidede deres produktion til at inkludere MIG-MAG, TIG svejsemaskiner og plasma skærere.

Firmaet har siden dets opstart haft fokus på kvalitet og sikkerhed frem for alt og har derfor underlagt sig UNI EN ISO 9001:2008 certafikatet.


INE

Siden 1950 har INE fabrikken ligget i hjertet af det industrielle Italien, hvor de startede med at producere svejsetråd. Efterhånden er deres produktsortiment vokset til at omfatte stort set alle produkter, der andevendes indenfor svejseindustrien. Produktionen foregår udelukkende i Italien, hvor de sætter en meget høj produktstandart. Standarterne dækker de højeste anerkendte certifiaktioner (CE, ABS, DB, DNV; RINA, TUV)