MERKLE Svejsemaskiner

Merkle har et stort udvalg af svejsemaskiner til forskellige behov.

Vi har opdelt deres svejsemaskiner i forskellige kategorier så du nemmere kan finde maskinen til dig.


Merkle RedMIG serien er basislinjen for MIG/MAG svejsning. Kvalitets stemplet fra Merkle og deres fornuftige priser gør en Merkle RedMIG til et solidt valg af maskine.

Merkle OptiMIG serien er produceret og designet til brug inden for industrien. Deres størrelse og kraft gør serien til et solid valg.

Merkle MobiARC serien er Merkles serie inden for mobile elektrodesvejser maskiner. De er designet efter de enkelte principper om, at maskinerne skal være kompakte, kraftfulde og flytbare. Maskinerne egner sig derfor perfekt til værksteder og montage arbejde.

Merkle CompactMIG er et stærkt valg inden for MIG/MAG svejsning.

Disse maskiner er perfekte til brug hos mekanikerer, service og reperations industrien såvel som produktions industrien, grundet deres rebuste og kompakte design.

Merkle MobiTIG serien af kompakte og bærbare TIG svejsemaskiner. Maskinerne er lavet på basis af inverter maskinerne og kan dermed garantere det bedste resultat.

Merkle HighPULSE serien er til dig der vil have det hele i én pakke. Maskinerne er i stand til både MIG/MAG og pulse- og interpulse svejsning, såvel som DeepARC, coldMIG, HighUP og ProSWITCH.

Merkle MobiMIG serien er Merkles serie af transportable MIG svejsemaskiner. Serien egner sig super godt til mindre opgaver på byggepladsen eller på værkstedet, især til svejsearbejde hos kunder. Grundet det kompakte design og den lave vægt er serien produceret specifikt til opgaver ude af huset.

Merkle LogiTIG serien er en serie bestående af kraftfulde svejsemaskiner, lavet på basis af inverter maskinerne. Denne grobund har givet maskinerne en stor mængde fleksibilitet inden for svejsearbejde.

Dette har gjort serien brugbar til aluminuimsvejsning med vekselstrøm (DC), til stål og ædelmetaller med jævnstrøm (DC) såvel som svejsning med elektroder.

TW 112 vogn med skuffe

MERKLE svejsevogn med skuffe