Merkle

Merkle har siden deres opstart i 1964 etabeleret sig som et af verdens førende producenter af svejsemaskiner og svejseteknologi. De har vist deres kompetencer ved selv at udvikle og konstruere deres svejsemaskiner og svejseslanger fra bunden.

Alt dette bliver produceret på deres 7000 kvadratmeter fabrik i Kötz med 100 ansatte. 

Deres arbejdsfilosofi er at bruge deres erfaring inden for feltet på over 50 år til at udvikle moderne maskiner med tilhørende dele, som er af høj kvalitet, pålidelige og innovative.

Kühtreiber

Kühtreiber er et familie ejet firma fra Tjekkiet, som er specialiseret i produktion af svejsemaskiner såvel som udstyr dertil. Firmaet havde opstart i 1998, men med medarbejdere som har erfaring fra tilbage til 1985.

Firmaet startede på lokalmarkedet i Tjekkiet, men har nu udvidet leverancen til hele Europa såvel som enkelte lande i både Asien, Amerika, Australien såvel som Afrika.

Weldas

Air Liquide

Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknologi og services til industrien og sundhedssektoren. Air Liquide er repræsenteret i 80 lande og har mere end 68.000 medarbejdere. Kernen af deres succes har lagt i oxygen-, nitrogen- og hydrogenflasker siden deres grundlæggelse i 1902.

Air Liquides har en ambition om at være førende i branchenved altid at levere den højeste kvalitet og agere ansvarligt, gennem deres medarbejderes engagement og opfindsomhed.

Elettro

Elettro er et firma med speciale i produktion af svejsemaskiner og batteri opladere. Firmaet startede i 1971 med at producere MMA svejsemaskiner og batteri opladere, hvorefter de udvidede deres produktion til at inkludere MIG-MAG, TIG svejsemaskiner og plasma skærere.

Firmaet har siden dets opstart haft fokus på kvalitet og sikkerhed frem for alt og har derfor underlagt sig UNI EN ISO 9001:2008 certafikated.

INE